ABOT AS

Sikret kvalitet

Vi har oppnådd anerkjennelse fra ledende instanser i bransjen, inkludert Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB), Sentralt Godkjent, StartBANK og Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (Nkom). Disse godkjenningene understreker vår forpliktelse til kvalitet, sikkerhet og bransjens beste praksis. Velg oss med tillit, vel vitende om at du samarbeider med en pålitelig partner som setter standarden for profesjonalitet.

StartBANK:

ABOT AS er stolt godkjent av StartBANK. Denne anerkjennelsen symboliserer vår forpliktelse til å overholde bransjestandarder og beste praksis innen elektriske installasjoner. StartBANK-godkjenningen bekrefter vår kompetanse og profesjonalitet i levering av elektriske løsninger og styrker vår posisjon som en pålitelig og kvalifisert samarbeidspartner på feltet.

Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (tidligere Post- og teletilsynet):

ABOT AS er akkreditert av Nasjonal kommunikasjonsmyndighet, tidligere kjent som Post- og teletilsynet. Denne akkrediteringen understreker vår dyktighet innen kommunikasjonsinstallasjoner, inkludert telekommunikasjon, data og kabel-TV. Det er en bekreftelse på vår evne til å oppfylle de strenge kravene satt av myndigheten, og sikrer at våre kunder mottar førsteklasses tjenester innen kommunikasjonsteknologi.

Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap:

ABOT AS, som en anerkjent enhet under Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB), er stolt av å bidra til samfunnets sikkerhet og beredskap gjennom våre spesialiserte tjenester innen elektriske systemer. Vår ekspertise i installasjon og vedlikehold av elektriske systemer er nøye anerkjent av DSB, og vi forplikter oss til å opprettholde de høyeste standardene for å sikre samfunnets trygghet og sikkerhet.

Sentral godkjenning for ABOT AS:

ABOT AS har sentral godkjenning, noe som betyr at vi overholder strenge standarder for prosjektering og utførelse innen spesifikke kategorier. Denne sentrale godkjenningen dekker ulike aspekter, inkludert design av brannalarmanlegg og ledesystemer i ulike klasser, samt utførelse av installasjoner i tilsvarende klasser. Denne anerkjennelsen fremhever vår kompetanse og autorisasjon til å levere førsteklasses tjenester innenfor de angitte områdene, og styrker ytterligere vår posisjon som en pålitelig og godkjent samarbeidspartner i bransjen.